2009. november 16., hétfő

Tészta kulimásszal

A tésztát nem részletezem, feltételezem meg tudod főzni. Al dente, natürlich.

A kulimász:
Paradicsom, paprika, hagyma félbevágva, padlizsánt kicsit apróbbra. Mindezt művészien ("sex & violent", ahogy az az elmebeteg gitártechnikus javallotta REM koncert előtt, mikor a gitárosnak egy halom plüssállatot kellett kiraknunk az erősítőire), szóval elrendezni a sütőtálon, meglocsolod olívaolajjal, borssal és sóval, majd nem túl forrón megtöttyeszted a sütőben. Lassú tűz kell, mert akkor karamellizálódik a padlizsán, és az állítólag jó.

Ha kész a töttyedelem, akkor egyszerűen pépesíteni kell valami villanydarálóval - ha nincs, akkor villával összenyomkodod.

Rá a tésztára, oszt kaja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése